Nagyhalász, Arany János u.+36-42/202-360

Autószerviz

Szerviz

Cégünk megalakulása óta magas szinvonalon végzi a járművek márkafüggetlen szervizelését. Gyári technológia alapján, ha kell akár gyári alkatrészekkel is. 2010 óta kibővítettük tevékenységünket a motorkerékpárok illetve teherautók teljeskörű javítására és karbantartására.

Műszaki vizsgáztatás

Kezdetektől fogva végezzük személyautók vizsgáztatását illetve műszaki vizsgára való felkészítését. 2010-től minden tipusú jármű hatósági vizsgáztatását végezzük cégünk telephelyén.

Futóműbeállítás

A futómű beállítást, korszerű számítógépes rendszerű 4 fejes géppel végezzük 0"-tól 20"-os kerékméretig. A futómű beállítást a futómű alkatrészek vizsgálatával kezdjük. Ha ezek az alkatrészek megfelelő állapotban vannak felszereljük a mérőfejeket és elvégezzük a beállítást.

Autómentés

Lerobbant? Lezárt a gépjárműve? Felgyulladt egy visszajelző lámpája? Akkor hívjon minket bizalommal a +36-20/387-33-26 -os telefonszámon. Autómentést vállalunk a hét minden napján 0 órától 24 óráig, akár külföldre is. Minden tipusú személygépkocsit maximum 2,4 tonnáig.

Tanácsok

Gépjárműve megőrzése érdekében.

Célunk

Ha Ön elégedet,akkor mi is elégedettek vagyunk.

Megalakulásunk óta arra törekszünk, hogy Ön elégedet legyen és hosszútávú kapcsolat alakuljon ki köztünk. Bármikor fordulhat hozzánk mi szívesen állunk rendelkezésére.